Los Angeles

La família de Jackson descarta el funeral a Neverland per causes legals

No hi haurà cerimònia de comiat a Michael Jackson al ranxo de Neverland, ni pública ni privada. La família del músic ho ha confirmat en un comunicat aquest dimecres, l'endemà que es filtrés la notícia. El motiu seria, segons ha publicat el diari "Los Angeles Times", que les autoritats del comtat de Santa Barbara els han denegat l'autorització per dur-hi a terme la cerimònia, perquè la llei no permet els enterraments en residències privades. Ni tan sols la pressió del governador de Califòrnia, Arnold Schwarzenegger, ha servit per esquivar els obstacles burocràtics.

Actualitzat
Qüestions legals impediran, segons sembla, que Neverland es pugui convertir en el Graceland de Michael Jackson, el lloc que n'acull la sepultura i un museu, tal com passa amb Elvis Presley a Tennessee. Aquesta era la voluntat de la família.

Malgrat tot, desenes de fans de l'intèrpret de "Thriller" s'han començat a concentrar a les portes del ranxo. També s'hi han situat les televisions, en previsió que aquest dijous hi traslladessin les despulles del rei del pop.

Mentrestant, s'ha fet públic el contingut de l'únic testament que va fer, datat al 2002 i en què deixa els seus tres fills a càrrec de la seva mare i nomena com a possible tutora legal la cantant Diana Ross.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut