Barcelona

U2 arrasa al Camp Nou en el concert de debut de la gira mundial "360º Tour"

S'ha desfermat l'eufòria al Camp Nou. U2 ha exhibit una posada en escena espectacular en el primer dels concerts de la gira mundial "360º Tour", amb la qual la banda irlandesa presenta el disc "No Line on the Horizon". Unes 90.000 persones han presenciat aquest concert de debut i han estat els primers de veure l'escenari monumental que han estrenat Bono i companyia, visible des de tots els angles, encara que el cantant ha actuat d'esquena al gol sud durant bona part de concert. El record de Michael Jackson no ha faltat a la cita i Bono li ha dedicat la cançó "Angel of Harlem".

Actualitzat
Les notes de "Breathe" han obert l'espectacle d'U2 al Camp Nou, en què la banda ha posat en pràctica l'escenari de 360º que defineix la gira que ha arrencat a la capital catalana. La maquinària s'ha posat en marxa amb la segona cançó, "No Line on the Horizon". Bono i el guitarrista The Edge han saltat a una plataforma circular que els ha permès envoltar-se de fans, als quals el cantant ha saludat amb un clàssic "hola, Barcelona".

Bono ha recordat Michael Jackson amb "Angel of Harlem", ha definit el difunt rei del pop com "un gran talent" i ha canviat la tornada de la cançó pròpia per la de "Man in the mirror". També ha recordat el 40è aniversari de l'arribada de l'home a la lluna, amb una connexió amb una estació espacial i una conversa que els espectadors han pogut seguir traduïda al català des de la pantalla circular que penjava sobre l'escenari, i la líder birmana Aung San Suu Kyi, en permanent arrest domiciliari, amb la cançó "Walk On".

Els més privilegiats han estat les 500 persones que havien fet bivac per ser els primers a entrar a l'estadi i que han vist recompensat l'esforç ubicant-se en un espai en forma de mitja lluna que els deixava molt a prop de la banda. Aquests espectadors ja havien gaudit dels assajos del concert, com també els havien patit els veïns de la zona. Bono se n'ha recordat i ha elogiat la paciència dels habitants de la "capital del surrealisme".

"Vertigo", "I'll go crazy if I dont' go crazy tonight" i "Sunday bloody Sunday" també han format part del recital que ha obert la gira mundial del grup, que aquest dijous tornarà a encisar 90.000 persones més.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut