Madrid

Provoquen el part a la jove de Madrid infectada per la grip nova, que continua greu

Els metges de l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid han provocat el part a la jove de 19 anys embarassada de 28 setmanes que s'ha contagiat amb la grip nova. El nen ha nascut per cesària amb alguna dificultat, però els metges han aconseguit estabilitzar-lo i es troba bé, segons fonts de la família. Mentrestant, la mare està ingressada a l'UCI en estat greu i necessita respiració assistida. La grip li ha derivat en una pneumònia i no ha millorat en les últimes hores.

Actualitzat
La jove és asmàtica i va ingressar amb pneumònia per grip nova. Aquest és el segon cas greu associat a aquesta grip confirmat a l'Estat en les últimes hores. El primer és un home de 32 anys que també està molt greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els dos hospitals mantenen aquests dos casos aïllats i es troben en "una coordinació permanent" a l'espera de veure com evolucionen, segons informa el Ministeri de Sanitat i Política Social.

Tercer mort a Europa


La mort d'una nena de 9 anys al Regne Unit eleva a tres les víctimes mortals per grip nova a Europa. Els altres dos casos mortals van tenir lloc a Escòcia. A les illes britàniques, les autoritats hi han confirmat 5.937 casos, la meitat dels quals a la zona de West Midlands.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut