Los Angeles

Mor Michael Jackson als 50 anys després de tenir una aturada cardíaca

El cantant Michael Jackson, de 50 anys, ha mort després de tenir una aturada cardíaca. Els serveis mèdics l'han trobat al seu domicili de Los Angeles inconscient i sense respiració. Després d'intentar reanimar-lo, l'han traslladat a un centre hospitalari, on els metges no han pogut fer res per salvar-li la vida. El jutge d'instrucció ha confirmat de manera oficial la seva defunció. El conegut com el "rei del pop" havia programat un seguit de concerts a Londres, amb totes les entrades exhaurides.

Actualitzat
Centenars de persones, entre periodistes, curiosos i fans, s'han aplegat a les portes del centre hospitalari en saber la notícia.

Michael Joseph Jackson, conegut popularment com Michael Jackson, va néixer el 29 d'agost del 1958 a Gary, a Indiana. Cantant, compositor i ballarí, va començar la seva carrera sent un nen amb els Jackson Five, el grup dirigit pel seu pare, amb quatre dels seus germans.

Als anys 80, ja independitzat com a solista, es va convertir en una superestrella i va aconseguir que el seu àlbum "Thriller" fos el disc més venut de la història de la música. Després arribarien èxits com "We Are The World", "Black or White" o "Billie Jean".

Reconegut com a geni musical i artístic, també va ser un personatge polèmic, i es va veure envoltat per una gran quantitat de llegendes i d'escàndols sobre la seva vida privada. Jackson era pare de tres fills.

Els últims anys, arran de diverses acusacions de pederàstia de les quals va ser absolt després d'arribar a un acord econòmic amb els demandants, es va apartar de la vida pública i va perdre popularitat.

Darrerament s'havia parlat dels seus problemes de salut, desmentits pels promotors dels concerts que tenia programats aviat a Londres, que havien exhaurit les entrades.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut