Centenars de fans de Jackson s'apleguen davant de l'hospital on l'han traslladat per donar-li l'últim adéu

Tan aviat com s'ha sabut la notícia, centenars de persones s'han concentrat a la porta de l'hospital per donar-li l'últim adéu. També s'han reunit desenes de persones davant la casa del cantant a Bel Air, on Michel Jackson es preparava per a la seva tornada als escenaris a Londres d'aquí a pocs dies. I a Nova York els fans s'han concentrat a Times Square per recordar les cançons de qui ja s'ha convertit en un mite. Tot i la controvertida vida del rei del pop, amb acusacions per pederàstia, Jackson conservava un gran nombre d'incondicionals.

Actualitzat
Els primers fans que s'han assabentat de la mort de l'estrella del pop han mostrat la seva pena a Los Angeles i han tingut un últim record per a Michael Jackson:

" L'estimo moltíssim, ara ja no hi és, no m'ho acabo de creure. Ell no ens havia de deixar".

"Tot això sembla irreal. No m'ho puc creure, que això hagi passat. Vull pensar que és un d'aquells mites que la gent diu, però no són veritat. De debò que ho crec."

"És una bogeria. Sóc una gran fan de la cultura del pop, de l'entreteniment, de Michael Jackson, i això és una cosa que canviarà la vida de la gent perquè sempre ho recordarà: el dia que la música ha mort. És una cosa que afectarà la nostra generació per sempre."
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut