L'Aquila

Berlusconi treu pit: "Els italians m'estimen i no canvio"

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, es mostra tranquil i segur de si mateix tot i els escàndols de faldilles i la polèmica per si va contractar o no senyoretes de pagament a les seves festes privades. "Estic fet així i no canvio. Els italians m'estimen. Tinc el 61% de popularitat, el rècord absolut d'Occident", ha dit Berlusconi en una visita a les obres de reconstrucció de l'Aquila, ciutat devastada per un sisme el 6 d'abril passat. Les seves declaracions han coincidit amb la publicació d'un vídeo i de fotografies d'una de les famoses festes que organitzava a la seva mansió a l'illa de Sardenya.

Actualitzat
Els ciutadans "m'estimen perquè senten que sóc bo, generós, sincer, lleial i que mantinc les meves promeses", ha afegit. Il Cavaliere ha ironitzat sobre tot el que s'està dient sobre ell. En passar per davant d'una bastida on hi havia obrers treballant, els hi ha cridat: "Nois, si tot va bé us portaré les ballarines i les menors, perquè d'una altra manera ens prendran per homosexuals".

Aquestes declaracions del primer ministre han coincidit amb la publicació d'un vídeo i més fotografies sobre les seves ja famoses festes a l"'Espresso". D'altra banda, la dona que diu haver rebut 1.000 euros per acudir a casa del primer ministre, Patrizia d'Addario, dóna detalls en un entrevista al diari "La Repubblica" sobre les festes del polític italià. Afirma que les noies, una vintena, es dirigien a Berlusconi com a "Papi". El primer ministre els hi va posar un vídeo molt llarg on apareixia ell amb líders internacionals i amb gent que cantava "menys mal que Silvio hi és".

Una altra dona, de professió model, que també va assistir a les festes ha confirmat les acusacions fetes per Patrizia d'Adario. "Em va dir que havia passat la nit amb el primer ministre i que havien tingut relacions sexuals", diu la jove. Després de fer aquestes revelacions, la dona afirma que li han ruixat el cotxe amb gasolina i l'hi han cremat.

Anar al contingut