Begur

Un incendi obliga a desallotjar unes hores 200 veïns de Begur

Un incendi ha obligat a desallotjar aquesta nit durant unes hores 200 veïns d'una urbanització de Begur, al Baix Empordà. Les flames s'han declarat prop de les cases de La Borna, i han obligat a evacuar-ne els residents fins que 17 dotacions dels Bombers han aconseguit extingir-lo. El foc ha cremat quatre hectàrees de massa forestal a la zona de la platja de Sa Tuna. És l'actuació més destacada que han fet els bombers en aquesta nit de Sant Joan. De les vuit del vespre i fins a les 8 del matí, els serveis d'emergència han hagut de fer 800 sortides, la majoria per apagar incendis en contenidors i vegetació urbana, com un que hi ha hagut a Esplugues de Llobregat, prop de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Actualitzat
El foc que ha amenaçat les vivendes d'una urbanització de Begur ha estat la incidència més important de la revetlla de Sant Joan. Els Bombers de Barcelona sembla que han tingut una revetlla més tranquil·la que l'anterior. Els serveis d'emergència han hagut de fer unes 800 sortides en 24 hores, de les vuit de la tarda a les vuit d'aquest matí, la majoria per apagar incendis en contenidors i vegetació urbana. Però aquest any s'han fet menys sortides que l'any passat. En bona part, la majoria de les actuacions que s'han fet han estat per contenidors cremats o algun petit foc en zona forestal, com el que hi ha hagut just darrere de l'Hospital de Sant Joan de Déu.

El telèfon d'emergències, el 112, ha rebut gairebé 2.000 trucades, però més de la meitat han acabat sent falses alarmes.
Pel que fa a la carretera, els Mossos d'Esquadra han fet durant tota la nit més de 500 controls d'alcoholèmia i velocitat, entre d'altres.

Anar al contingut