Roma

Berlusconi assegura que "mai ha pagat per una dona" i que no hi troba cap al·licient

Les festes del primer ministre italià, Silvio Berlusconi, a les seves residències de Sardenya i Roma han revolucionat la política italiana i més encara després que s'ha insinuat que hi podrien haver assistit senyoretes de companyia. La Fiscalia de Bari investiga si Il Cavaliere va cometre un delicte d'inducció a la prostitució. Mentrestant, el primer ministre es defensa. En una entrevista al setmanari italià "Chi", Berlusconi assegura que "mai ha pagat per una dona" i que no troba cap "satisfacció" a fer-ho perquè "no existeix el plaer de la conquesta".

Actualitzat
Aquesta és la primera entrevista en què el primer ministre respon a preguntes de caire més personal sobre tota la polèmica originada durant les últimes setmanes. Els rumors han augmentat la seva dimensió després que una jove ha afirmat que va cobrar 1.000 euros per assistir a una de les festes d'Il Cavaliere i ha presentat a la justícia italiana gravacions que ho demostrarien.

El primer ministre es desentén d'aquestes acusacions i assenyala algun dels seus convidats. "Cap dels meus convidats ha estat mai sotmès a cap registre personal. Si després algú abusa de la meva bona fe i viola la meva privacitat, aquest és un comportament que el desqualifica a ell i no a mi", afirma.

Berlusconi considera que hi ha algú interessat a desprestigiar-lo i fer que abandoni el poder. "Darrere de la investigació" de la Fiscalia de Bari, "hi ha algú que ha donat una ordre molt precisa" i acusa directament l'empresari Giampaolo Tarantini, que també és investigat per presumpta inducció a la prostitució per unes escoltes telefòniques, on parla, precisament, de les festes del primer ministre italià.

Anar al contingut