Sant Pere de Vilamajor

Dos morts en estavellar-se una avioneta al pati d'una casa de Sant Pere de Vilamajor

Una avioneta comercial s'ha estavellat contra el pati d'una casa situada al quilòmetre 45 de la carretera de Cànoves, la BP-5107, a l'altura de Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental. En l'accident, que ha passat cap a tres quarts d'onze del matí, han mort els dos ocupants de l'avioneta, que pertanyia a la companyia Gavina i havia sortit de l'aeroport de Sabadell. Segons els Bombers, l'avioneta s'ha incendiat en el moment de caure, i això ha provocat un petit foc que ja s'ha pogut apagar. L'accident no ha provocat ferits entre els ocupants de l'habitatge. Aviació Civil ha obert una investigació per esbrinar les causes de l'accident.

Actualitzat
Els tècnics que investiguen les causes de l'accident treballen amb la possibilitat que els motors de l'avioneta s'aturessin, ja que ha caigut en picat i s'ha estavellat en planxa.

L'accident ha provocat la mort dels dos ocupants de l'aparell que, segons les primeres informacions, serien un instructor i un pilot que estaria renovant la llicència; tots dos tenien una àmplia experiència.

Poc abans de les quatre de la tarda s'han retirat els cossos de les dues persones mortes en l'accident, que ha deixat carbonitzat l'aparell i el pati de la casa. L'interior de l'habitatge, que es troba a poca distància del centre urbà, també ha patit danys.

Es tracta del segon accident aeri a la comarca del Vallès Oriental en les últimes 24 hores, després que aquest dilluns un helicòpter d'extinció d'incendis es va estavellar quan recarregava aigua en una bassa a Mollet del Vallès. En aquest cas també van morir el pilot i el copilot.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut