Barcelona

La Universitat Pompeu Fabra preveu guanyar 8.000 euros amb el servei de fotocòpies

Malgrat que en èpoques de crisi la majoria d'empreses recomanen fer un ús més racional de les fotocopiadores, i els treballadors procuren fer els àpats a casa per estalviar, els estudiants es veu que no segueixen aquestes directrius. La Universitat Pompeu Fabra preveu ingressar 8.000 euros del servei de reprografia, a més de 100.000 euros del servei de restauració del centre.

Actualitzat
La UPF gestionarà aquest any un volum de 131 milions d'euros, més de la meitat dels quals provenen de subvencions de la Generalitat, l'Estat i l'Ajuntament de Barcelona. A més, ingressarà en concepte de matriculacions uns 17 milions d'euros, entre els preus de les matrícules i les taxes administratives.

En tasques d'investigació, la universitat preveu ingressar 23 milions i mig d'euros, dels quals uns 8.500 seran per la venda de publicacions i materials d'estudi.

Pel que fa a les despeses, el centre es gastarà 60 milions en personal. La UPF preveu que els seus treballadors es gastaran 1,4 milions en material d'oficina, 560.000 euros en dietes i 3 milions i mig en subministraments (llum, aigua i gas).

La universitat destinarà 20 milions a investigació i recerca, 10 milions a patrimoni i 35 milions a ajudes i beques per a estudiants, com les beques Erasmus i els doctorats.
Anar al contingut