Els EUA seguiran de prop les denúncies d'irregularitats de les eleccions de l'Iran

La Casa Blanca espera que els resultats de les eleccions reflecteixin la veritable voluntat dels iranians, i segueix de prop les denúncies dels opositors. Els Estats Units han reclamat a l'Iran aquest dissabte que resolgui les disputes originades pels resultats dels comicis. Enmig de les disputes entre Washington i Teheran sobre el programa nuclear iranià, Hillary Clinton ha dit que estaran molt atents amb el que passi, incloses les denúncies d'irregularitats.

Actualitzat
La Casa Blanca ha emès un comunicat on destaca que es continuarà controlant l'evolució de la situació. Per la seva banda, la secretària d'estat dels EUA, Hillary Clinton, ha dit que els Estats Units "s'abstenen de fer comentaris sobre les eleccions a l'Iran". 

Aquest dissabte, la diplomàcia nord-americana s'ha mostrat molt més cautelosa que Barak Obama, que divendres va mostrar el seu entusiasme per la massiva participació als comicis.

Les protestes s'han multiplicat aquest dissabte i l'oposició iraniana ha sortit al carrer contra la victòria d'Ahmadinejad i per denunciar un frau electoral.

Anar al contingut