Barcelona

La Setmana del Llibre en Català es farà a Barcelona per la Diada

La nova edició tornarà a Barcelona i es farà del 10 al 19 de setembre del 2010 al Parc de la Ciutadella. Els llibreters hi tindran una presència més activa que en cap de les edicions anteriors, perquè a més d'atendre la llibreria de fons, disposaran de parades pròpies on els ciutadans podran adquirir les novetats editorials.

Actualitzat
La comissió organitzadora del certamen, reunida aquest dimarts, ha acordat que la pròxima edició es faci del 10 al 19 de setembre i tingui lloc al parc de la Ciutadella, coincidint amb la Diada. El fet que l'edició passada es fes a Sant Cugat del Vallès va dividir el sector.

Ara, segons s'indica en un comunicat, s'ha trobat una fórmula que engresca tothom, especialment per la vinculació de la festa nacional amb el llibre i la cultura catalana.

En aquesta nova edició els llibreters hi tindran una presència més activa que en cap de les edicions anteriors, perquè a més d'atendre la llibreria de fons, disposaran de parades pròpies on els ciutadans podran adquirir les novetats editorials.
Anar al contingut