Estats Units

Presenten el nou iPhone 3G, més ràpid i amb vídeo

Apple ha presentat el nou iPhone 3G que duplica la velocitat de la primera generació de l'iPhone i inclou capacitat GPS per gaudir de serveis mòbils basats en localització geogràfica, així com un programari iPhone 3.0 amb compatibilitat amb Microsoft Exchange ActiveSync. Als EUA, el nou iPhone 3G costarà 199 dòlars el model de 8 GB i 299 dòlars el model de 16 GB. L'iPhone 3G es podrà comprar a partir del pròxim 11 de juliol a Espanya, Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, el Canadà, Dinamarca, els EUA, Finlàndia, França, Holanda, Hong Kong, Irlanda, Itàlia, el Japó, Mèxic, Nova Zelanda, Noruega, Portugal, el Regne Unit, Suècia i Suïssa.

Actualitzat
L'iPhone 3G proporciona als usuaris un accés més ràpid a internet i al correu electrònic a través de xarxes de telefonia mòbil GSM quatribanda i HSDPA tribanda per a comunicació de veu i dades en tot el món. L'iPhone 3G opera en xarxes Wi-Fi, 3G i EDGE i commuta de manera automàtica entre elles per garantir la màxima velocitat de descàrrega possible. Amb l'iPhone 3G l'usuari pot navegar per la web, localitzar ubicacions en el mapa o examinar el correu electrònic mentre realitza una trucada telefònica.

L'iPhone 3G inclou també el nou programari iPhone 3.0, amb l'iPhone SDK i amb característiques clau per a l'àmbit d'empresa, com és la compatibilitat amb Microsoft Exchange ActiveSync per oferir correu electrònic de tipus "push" immediat, sincronització de contactes i agenda/calendari, així com capacitats "remote wipe" (cancel·lació de comptes en remot) i Cisco IPsec VPN per a accés encriptat a xarxes corporatives.

El nou iPhone inclou la nova App Store que ofereix als usuaris aplicacions en tota una varietat de categories, com per exemple jocs, negocis, notícies, esports, salut, informació de consulta/referència i viatges. La botiga d'aplicacions App Store de l'iPhone funciona sobre xarxes de telefonia mòbil i Wi-Fi, cosa que significa que és accessible des de pràcticament qualsevol lloc, de manera que l'usuari pot comprar i descarregar aplicacions sense fil i començar a usar-les de manera instantània. Algunes aplicacions són fins i tot gratuïtes i la mateixa App Store notificarà a l'usuari la disponibilitat d'actualitzacions de les aplicacions que usi. En el moment del llançament, l'App Store estarà disponible a 62 països.

Entre altres característiques addicionals aportades pel programari iPhone 3.0 s'inclouen la capacitat d'ubicació en un mapa i de seguiment del recorregut en temps real gràcies a la tecnologia GPS, trasllat i eliminació de múltiples correus electrònics, recerca de contactes, accés a una nova calculadora científica, activació de restriccions de control parental per bloquejar l'accés a contingut especificat, possibilitat de guardar directament imatges d'una pàgina web o enviar-les per correu electrònic al mateix iPhone i transferir-les fàcilment a la biblioteca de fotos en el Mac o PC. L'iPhone 3G ofereix la sorprenent autonomia de 10 hores de conversa telefònica en xarxes 2G i de 5 hores usant 3G, fins a 5 o 6 hores de navegació web, fins a 7 hores de reproducció de vídeo i fins a 24 hores de reproducció d'àudio.
Anar al contingut