Bangkok

La família de David Carradine demana ajuda a l'FBI per esclarir la mort de l'actor

La mort de l'actor nord-americà David Carradine encara planteja moltes incògnites, i davant de tots els rumors que han circulat, la família ha decidit demanar ajuda a l'FBI. El protagonista de "Kung Fu" i "Kill Bill", de 72 anys, el van trobat mort dins l'armari de l'habitació de l'hotel on s'allotjava mentre rodava la seva última pel·lícula a Bangkok.

Actualitzat
Les autoritats tailandeses segueixen investigant les causes de la mort de Carradine, trobat mort fa uns dies a Bangkok. Els mitjans de comunicació del país i alguns portaveus forenses han publicat diverses hipòtesis sobre la causa de la seva mort, que van des del suïcidi fins a unes pràctiques sexuals arriscades.

Els jutges d'instrucció tailandesos que porten el cas estan esperant els resultats de les anàlisis toxicològiques del cadàver. Paral·lelament, la família de l'actor, consternada per les diverses informacions publicades durant els últims dies, ha enviat un document a l'FBI demanant la seva ajuda.

La policia de Tailàndia ha dit que caldran unes tres setmanes per confirmar amb exactitud la causa de la mort de l'actor.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut