Tailàndia

L'actor David Carradine, protagonista de "Kung Fu", mor en un hotel de Bangkok

L'actor nord-americà David Carradine, famós pel seu paper en la sèrie de televisió sobre arts marcials "Kung Fu", l'han trobat mort a l'habitació del seu hotel a Bangkok, segons ha informat la cadena de televisió ABC, que cita fonts de l'ambaixada dels EUA a Tailàndia. Carradine, que tenia 72 anys, era al país asiàtic rodant una pel·lícula. La televisió ha apuntat que la seva mort seria per causes naturals. Però segons la policia tailandesa, el cos de l'actor l'han trobat penjat d'una corda a dins de l'armari de l'hotel.

Actualitzat
Ha estat una de les dones de fer feines de l'hotel la que ha obert la porta de la suite de Carradine i, suposadament, s'ha trobat l'actor penjat amb les cordes de les cortines de l'habitació. Aquesta és una tesi que comparteix la policia tailandesa, però el seu agent s'hi resisteix.

Chuck Binder, l'agent de Carradine, que primer havia dit que l'actor havia mort per causes naturals, ha reconegut a la cadena Fox News que les causes de la mort estan "sota investigació". A més, ha afegit que la mort del seu client i amic ha estat "impactant i trista".

De "Kung Fu" a "Kill Bill"


Fill del també actor John Carradine, John Arthur Carradine serà recordat pel seu paper de Chang Caine en la sèrie de la dècada dels 70 "Kung Fu". La seva carrera en el cinema mai va arribar a acabar d'enlairar-se, potser per quedar-se atrapat en aquell mític personatge.

No obstant això, els cinèfils també el recordaran per una pel·lícula: "Kill Bill". El director especialitzat a ressuscitar velles glòries, Quentin Tarantino, va portar Carradine al primer pla de l'actualitat amb un dels papers principals d'aquest llargmetratge. 

A més d'aquests grans papers, Carradine va aparèixer en unes 200 pel·lícules televisives i en nombroses obres de teatre. Així mateix, va ser productor, director, guionista i compositor.
Anar al contingut