Lloret de Mar

El pare del noi alemany mort a Lloret denunciarà la falta de tanques al talús per on va caure el seu fill

El pare del noi alemany que han trobat mort aquesta matinada a Lloret de Mar presentarà una denúncia per la falta de tanques de protecció a la zona de roques per on va caure el seu fill. El jove estava de viatge de fi de curs a Lloret i feia cinc dies que el buscaven. Finalment, aquesta matinada l'han trobat en un barranc, on es creu que podria haver caigut accidentalment.

Actualitzat
"Ara no puc fer res pel meu fill, però sí perquè no tornin a passar coses com aquesta", ha declarat Georg Heile, el pare del noi de 20 anys que ha estat trobat mort aquesta matinada prop de l'hotel de Lloret on s'estava durant el viatge de final de curs. "La manca de seguretat és inacceptable", ha assegurat.

Al lloc on s'ha trobat el cadàver hi havia trams que donen al precipici i no hi ha cap tanca que els protegeixi. Tot i que el camí sí que té una tanca de color blanc a la part que dóna a la platja, per l'altra banda l'accés al talús, per on es va precipitar el jove, no té protecció de cap mena. Per això ha explicat que, tan bon punt torni a Alemanya, posarà el cas en mans d'advocats i denunciarà "per la via civil"' que la zona on va caure el seu fill no estigués tancada.

L'home també s'ha estranyat que la recerca no s'intensifiqués per aquesta zona, molt pròxima a l'hotel, tenint en compte que Heile, abans de desaparèixer, havia enviat un SMS a la xicota dient-li que ja era a prop de l'hotel. El cos del noi l'han trobat en un barranc, sense signes de violència i amb totes les seves pertinences, i tot fa pensar que hi va caure accidentalment en tornar de festa la nit de dimarts a dimecres.

L'última vegada que el van veure va ser precisament aquella nit, quan estava amb els amics en un bar del poble. L'endemà, en veure que no havia tornat a l'hotel van donar l'alerta. Els companys, la policia local i els Mossos d'Esquadra el van estar buscant i, fins i tot, els Bombers van rastrejar la costa en helicòpter per si havia tingut un accident.

El cap de setmana, els Mossos van fer difusió d'una fotografia i es va demanar la col·laboració ciutadana. El pare del noi s'havia desplaçat a Lloret per seguir la recerca i, fins i tot ahir, havia ofert 10.000 euros per a qui en donés alguna pista.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut