Los Angeles

Microsoft desterra el tradicional control remot de la consola dels videojocs

Microsoft ha anunciat aquest dimarts des de Los Angeles, a Califòrnia, un sistema revolucionari per capturar els moviments que permetrà als usuaris prescindir del tradicional control remot de la consola i dirigir el joc només amb el cos. El sistema s'anomena "Project Natal" i es troba en la seva última fase de desenvolupament després de dos anys de feina.

Actualitzat
El vicepresindet d'Xbox 360 Europa, Chris Lewis, ha explicat que el sistema funciona a través del reconeixement dels moviments corporals, de la veu i del rostre dels usuaris. Lewis ha afirmat que suposa una evolució sobre allò desenvolupat per la popular Wii de Nintendo, que el 2006 va canviar la forma de jugar gràcies al seu control remot inalàmbric amb sensor de moviment.

El directiu del gegant tecnològic ha indicat que encara no tenen prevista un data de llançament pel nou producte i tampoc ha volgut donar detalls sobre el preu que tindrà al mercat, tot i que ha insistit que serà "totalment compatible amb tots els sistemes de l'Xbox".
Anar al contingut