Lloret de Mar

El jove turista alemany podria haver caigut accidentalment per un barranc

El noi alemany que va desaparèixer a Lloret de Mar i que feia cinc dies que estaven buscant podria haver mort per causes accidentals. El cadàver del noi, que no té signes de violència, ha estat trobat sota un talús a l'altura d'un aparcament situat entre el carrer Venècia i l'Hotel Roger de Flor. Els Mossos d'Esquadra creuen que hi podria haver caigut de manera accidental. Georg Heile tenia 20 anys i havia arribat a Lloret de Mar fa una setmana en un viatge de final de curs.

Actualitzat
Després de dies de recerca, finalment, aquesta matinada han trobat el cadàver de Georg Heile, el noi alemany desaparegut a Lloret de Mar. El cos l'han trobat en un baranc amb totes les seves pertinences, i tot fa pensar que hi va caure accidentalment en tornar de festa, la nit de dimarts a dimecres.

L'última vegada que el van veure va ser precisament aquella nit, quan estava amb els amics en un bar del poble. L'endemà, en veure que no havia tornat a l'hotel van donar l'alerta. Els companys, la policia local i els Mossos d'Esquadra el van estar buscant i, fins i tot, els bombers van rastrejar la costa en helicòpter per si havia tingut un accident.

El cap de setmana, els Mossos van fer difusió d'una fotografia i es va demanar la col·laboració ciutadana. El pare del noi s'havia desplaçat a Lloret per seguir la recerca i, fins i tot ahir, havia ofert 10.000 euros per a qui li donés alguna pista.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut