Los Angeles

La pel·lícula "Crepúsculo" i els joves actors de Disney són els triomfadors dels premis MTV

"Crepúsculo" és la gran guanyadora dels premis MTV de cinema. S'ha endut cinc guardons. Per primera vegada, l'audiència és qui ha decidit els guanyadors d'aquest certamen festiu i informal, que premia aspectes com el millor petó, el millor combat o el personatge més dolent. Els actors de les pel·lícules "High School Musical" i "Hannah Montana" també han estat reconeguts pels espectadors de la cadena en una cerimònia celebrada a Los Angeles.

Actualitzat
El film vampiresc ha guanyat cinc premis, concretament els de millor pel·lícula, millor actor revel·lació, millor batalla, millor petó i millor actriu. La gran derrotada ha estat "Slumdog Millionaire", que optava a sis premis i s'ha quedat amb les mans buides. L'altra pel·lícula tiomfadora de la nit ha estat "Hight School Musical 3", que ha rebut els premis de millor actor i millor actriu revelació. El desaparegut Heath Ledger ha rebut el premi al millor malvat de pel·lícula i el còmic Ben Stiller, un reconeixement a la seva carrera.

La cerimònia ha estat dinàmica i divertida, molt encarada al públic jove que ha col·lapsat la web de la cadena musical amb les seves votacions. L'actor del "Saturday Night Live" Andy Samberg ha conduït l'acte amb molta ironia i fent moltes bromes als actors i a les actrius assistents. A més, s'han presentat en primícia les primeres imatges de la nova pel·lícula de "Harry Potter" i l'actuació estrella de la nit ha estat la del raper Eminem, que ha reaparegut als escenaris.
Anar al contingut