Sevilla

Un home passa 11 mesos a la presó per falses denúncies de maltractaments posades per la seva exparella

El jutjat de violència de gènere de Sevilla ha deixat lliure un home després d'onze mesos de presó, quan ha comprovat que les vuit denúncies que tenia per maltractaments a la seva exparella eren falses. L'informe forense determina que la dona s'autolesionava, i el jutge va comprovar que les seves declaracions eren contradictòries. La dona fins i tot va anar a diversos programes de televisió reclamant ajuda perquè tenia por que el seu marit la matés.

Actualitzat
Entre el desembre del 2005 i l'abril de l'any passat, la dona va presentar vuit denúncies per agressions i es va passejar per diversos platons de televisió per denunciar, entre llàgrimes, la seva situació. L'home ha estat onze mesos de presó preventiva malgrat els nombrosos testimonis que tenia a favor, i fins i tot 1.200 signatures de suport dels seus veïns de La Rinconada (Sevilla).

En l'escrit el jutge determina que l'home no va poder cometre algunes de les agressions denunciades, ja que era fora de Sevilla, i en altres casos ja era en presó preventiva. A més, l'informe forense diu que les lesions de la víctima eren en zones del cos "accessibles per a un mateix", com els avantbraços o les cames, i que "no responen al fet de ser causa d'una baralla". Fins i tot especifica que alguns talls se'ls podria haver fet la dona mateix amb un cúter.

L'afectat ha demandat la seva exparella per danys i perjudicis perquè "pagui tot el mal que ha fet", ja que per culpa dels problemes judicials l'home va perdre la feina.
Anar al contingut