Londres

Susan Boyle perd contra tot pronòstic la final de "Britains got talent"

No s'ha endut la gran final, però s'ha guanyat el cor de milers d'espectadors. Susan Boyle, la mestressa de casa escocesa poc agraciada físicament que un dia va deixar amb la boca oberta el públic de "Britains got talent", no ha guanyat el concurs. Boyle ha arribat a la final, però ha quedat segona per darrere d'un grup de joves ballarins anomenat Diversity. Els talentosos dansaires s'han endut més de 113.000 euros i actuaran davant la reina. Susan Boyle, però, no se'n va amb les mans buides: abans i durant la gala ha rebut l'estimació del públic i s'ha convertit en un fenomen que ha arribat arreu a través d'internet.

Actualitzat
Nit d'expectació al Regne Unit. Molts espectadors estaven pendents de Susan Boyle. És la concursant del programa de talents britànic, que participava a la final d'aquest certamen. Però, finalment, un grup de ballarins anomenat Diversity s'ha proclamat guanyador i ha derrotat la que era la favorita.

Susan Boyle, escocesa de 47 anys, es va convertir en un fenomen mediàtic durant els càstings del programa. La dona va aparèixer un dia vestida senzillament i va despertar el riure de molts que la veien com una dona estrafolària, el que vulgarment es coneix com a friqui. Uns riures que es van apagar quan va començar a cantar amb veu celestial "I dreamed a dream", un passatge del musical "Els miserables". La seva interpretació es va convertir en un dels vídeos més vistos a Youtube. Des de llavors, la seva llista de fans no ha parat de créixer, i tothom esperava que guanyés el programa.

Anar al contingut