Sils

Tallen la C-63 per reclamar la construcció d'una nova escola de Primària

Uns 200 pares i alumnes del CEIP Jacint Verdaguer de Sils, a la Selva, han tallat aquest migdia durant cinc minuts la C-63 al seu pas per la població per reivindicar la construcció de la nova escola de Primària. El futur del projecte és incert després que el Departament d'Educació ha al·legat motius econòmics i manca d'alumnes preinscrits per tirar-lo endavant. La reunió prevista per al proper dijous entre l'Ajuntament de Sils i el conseller d'Educació podria desencallar la situació.

Actualitzat
El president de l'AMPA del CEIP Jacint Verdaguer de Sils, Marcel Sallent, lamenta que no es tiri endavant un projecte d'escola que ja tenia "equip directiu, permís d'obres i, fins i tot, les sol·licituds de preinscripció dels alumnes per al servei de transport i menjador escolar del Consell Comarcal".

La reunió prevista per al proper dijous, 21 de maig, entre l'Ajuntament de Sils i el conseller d'Educació, Ernest Maragall, hauria de desencallar el conflicte. Segons l'AMPA, el consistori està disposat a cofinançar el nou centre atesa la "massificació" de les aules del CEIP actual. "Les aules són petites i l'escola s'ha quedat obsoleta per acollir els prop de 550 alumnes de Primària i Secundària", ha afirmat Sallent.
Anar al contingut