Barcelona

Condemnen Air France perquè un seient de classe preferent no es reclinava

L'Audiència de Barcelona ha condemnat l'aerolínia Air France a retornar part de l'import del bitllet a una passatgera perquè el seu seient no es podia reclinar. La usuària va comprar un bitllet entre París i Pequín en classe preferent i no va poder estirar-se durant les 12 hores que va durar el vol. El jutge creu que aquesta prestació és molt important a l'hora de contractar un vol de llarga distància i, per això, condemna la companyia.

Actualitzat
La sanció correspon a la diferència entre el preu d'un bitllet en classe "business", uns 1.250 euros, i el de classe turista, que costava uns 425 euros. El jutge ha pres aquesta decisió tot i que la dona no va patir cap tipus de problema físic en no poder moure el seient.

El cas ha arribat a l'Audiència de Barcelona després que la perjudicada decidís recórrer la sentència anterior. En aquella ocasió, el tribunal també va donar la raó a la passatgera, però va condemnar Air France a retornar-li el 15% del valor total del bitllet perquè el mal funcionament de la butaca era només una incomoditat.
Anar al contingut