San Francisco

Microsoft llança l'última versió de prova del Windows 7, que substituirà el Vista

El nou Windows 7 està més a prop. El gegant informàtic Microsoft ja permet descarregar de manera gratuïta l'última versió de prova del nou sistema operatiu, que està cridat a substituir el Vista. S'espera que la versió definitiva, que es podria començar a comercialitzar a la tardor, no introdueixi canvis significatius respecte a aquesta versió beta.

Actualitzat
El Windows Vista, una de les versions del sistema operatiu de Microsoft que han despertat més crítiques, ha fet un pas més per passar a la història. La seva evolució està a punt de veure la llum, i des d'aquest dimarts els usuaris que ho vulguin poden començar a provar l'última versió de prova, anomenada "versió beta", del substitut del Vista: el Windows 7.

Es diu Windows 7 "release candidate" (és a dir, "candidata al llançament") i es preveu que 3 milions d'usuaris se'l descarreguin després que ja l'hagin pogut provar els últims dies els subscriptors de MSDN i Technet. Tot i que fonts de Microsoft asseguren que encara falta per tenir la versió definitiva del Windows 7, s'especula amb la possibilitat que els primers ordinadors equipats amb aquesta versió arribin al mercat a l'octubre.

Una de les novetats que inclou el Windows 7 és el Windows XP Mode, que permet a petites i mitjanes empreses executar aplicacions de Windows XP, la versió anterior a l'actual Vista i que molts usuaris han continuat utilitzant en vista de les mancances del Vista. També redueix els avisos i les pantalles emergents, introdueix una versió millorada per a "netbooks".
Anar al contingut