Barcelona

S'acaben les restriccions a la C-17 i comencen a la C-58

El Departament d'Obres Públiques preveu que com a molt tard dimarts s'acabaran les restriccions de trànsit a la C-17 per les obres que es fan a l'altura de Tagamanent, al Vallès Oriental. Obres que acaben i d'altres que comencen. A la C-58, s'inicien les limitacions de trànsit per la construcció del carril especial de busos i cotxes d'alta ocupació. El tram afectat està situat a l'altura de Montcada i Reixac.

Actualitzat
La finalització de les obres a la C-17 a Tagamanent representarà una considerable millora per als conductors. I és que aquest és un dels punts més crítics d'aquesta via, que està afectada per moltes obres alhora, que han provocat moltes queixes dels usuaris.

En declaracions a Catalunya Ràdio, el director general de carreteres, Jordi Follia, ha explicat que les restriccions i obres a la C-17 s'han fet coincidir, tot i les molèsties als conductors, per evitar que la C-17 tingués restriccions durant dos anys més.

Construcció d'un carril d'alta ocupació a la C-58

A l'autopista C-58, en concret al tram a l'altura de Montcada i Reixac, comencen aquest dilluns limitacions de trànsit per la construcció del carril especial de busos i cotxes d'alta ocupació.

Les restriccions seran petites. Es mantindran els tres carrils per banda habituals, però seran una mica més estrets i desapareixeran els vorals. Les feines per pintar els nous carrils es faran entre aquest dilluns i dijous a la nit, i mentre durin aquestes tasques es limitarà la capacitat d'aquesta autopista.

A causa de les obres, que s'allargaran fins al 2010, en aquest tram la velocitat quedarà fixada en els 80 quilòmetres per hora.
Anar al contingut