Barcelona

El president de Ciutadans fa diana amb la seva polèmica frase i es converteix en la notícia més clicada

Quan el president de Ciutadans, Albert Rivera, va dir que "la Feria de Abril es pot considerar la festa nacional de Catalunya perquè és la més visitada pels catalans" era ben conscient que la seves declaracions portarien cua, tanta de fet que s'ha convertit en la notícia més clicada pels lectors del 3cat24 aquesta setmana. Per tant, si el que pretenia Rivera és que la gent parlés d'ell, encara que no fos precisament en termes gaire favorables, objectiu aconseguit.

Actualitzat
Pel que fa a la resta del "top ten" de notícies més vistes de la setmana al nostre portal hi ha una barreja entre notícies curioses i d'altres de més serioses, sense que hi faltin l'empat a zero del Barça contra el Chelsea en l'anada de les semifinals de la Champions League ni la victòria de l'espanyol contra el Betis, que després de moltes jornades permet als blanc-i-blaus sortir de la zona de descens.

Entre les notícies curioses, al segon lloc del rànquing hi ha la troballa d'un missatge amagat per presoners del camp de concentració d'Auschwitz dins d'una ampolla; en el quart lloc trobem l'últim prototipus de cotxe volador, i en el vuitè, el nen que va escriure al rei de Noruega perquè es volia canviar el nom pel de l'heroi dels videojocs Sonic.

Les notícies diguem-ne serioses que més han interessat la nostra audiència són, com no podia ser d'una altra manera, la grip porcina, que amb l'aparició de casos sospitosos a Catalunya completa el podi de les deu notícies més vistes. L'aplicació de Google per seguir minut a minut la psicosi mundial que ha generat el brot de grip nova també s'ha esmunyit entre les més visitades, i la sortida de Carretero d'ERC i les mesures anticrisi de les caixes completen aquest apartat.
Anar al contingut