Mountain View

Google substitueix les màquines tallagespa per cabres per reduir les emissions de CO2

Sembla una notícia més pròpia del Dia dels Innocents, però no ho és. Com a mínim, Google assegura en el seu blog que es tracta d'una iniciativa seriosa i meditada. El cercador més popular d'internet ha decidit substituir les màquines segadores per cabres per contribuir a evitar l'escalfament global. Segons expliquen, cada any la seu de Google necessita unes jornades de sega i esporga per evitar els incendis. Fins ara, aquestes tasques es feien amb màquines especialitzades, però ara l'empresa ha decidit llogar 200 cabres i un gos pastor per fer la mateixa feina. Asseguren que els animals contaminen menys, no fan tant de soroll i són mes agradables de veure.

Actualitzat
Realment sona a broma, però Google ha explica en el seu blog i fins i tot ho signa un responsable de l'entorn de treball de l'empresa. De fet, la notícia també ha tingut ressò en el blog no oficial de la companyia més important en llengua espanyola. Les raons del cercador més famós d'internet semblen lògiques i es basen en el fet que els animals poden fer la mateixa feina que les màquines, tenen el mateix cost i són més bonics.

Dit i fet, l'empresa llogarà per netejar alguns dels seus terrenys 200 cabres i un gos pastor "border-collie", que rep el nom de Jen. El ramat estarà més o menys una setmana pasturant pels camps de l'empresa a Mountain View. Google assegura que els animals seran molt ben tractats i publicita la mesura al·legant que també és una manera de no contribuir a l'escalfament global reduint les emissions de les segadores.
Anar al contingut