Nova York

Els vols directes entre Nova York i Barcelona celebren 60 anys amb la intenció de continuar

Nova York i Barcelona fa dècades que estan una mica més a prop. Concretament, sis dècades. La connexió aèria directa que uneix les dues ciutats compleix 60 anys i ho fa amb la intenció de continuar obrint vies entre Catalunya i els Estats Units. L'efemèride s'ha celebrat amb un acte institucional a la seu de la fundació Gabarron de Nova York, que ha servit per fer una crida a reforçar els lligams culturals i econòmics entre totes dues ciutats.

Actualitzat
A l'acte hi han participat autoritats de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i el Consolat Espanyol a Nova York, però també els dirigents de les tres companyies aèries nord-americanes que cobreixen el trajecte amb tres vols diaris: Delta, American i Continental Airlines. L'any passat més de 50.000 persones van agafar un d'aquests vols directes entre Barcelona i els Estats Units.

Les aerolínies asseguren que no obriran noves rutes, però l'Ajuntament vol esperonar les connexions, en especial amb la costa oest. El consistori considera que la costa est està força ben coberta i que ara cal treballar amb la riba pacífica dels Estats Units.
Anar al contingut