Mira les notícies dels lectors del mes de juny!

Hem intentat recopilar les notícies, els temes d'oci, les denúncies o simplement les informacions que volíeu donar a conèixer. Tot això ho hem aplegat en una nova eina 2.0 anomenada Dipity.

Actualitzat
Durant aquest mes de juny els usuaris del 3cat24 ens heu enviat diferents informacions a l'espai de participació del web.

A continuació podreu veure, entre altres moltes informacions, denúncies com les de la "Campanya contra l'hotel Vela",  "Europa tanca els ulls" o la que ha tingut un nombre de visites rècord: "¿Quién nos protege de los Mossos?"

Entre les informacions d'oci, destaquem la més visitada de juny, "Rakucaps" . Però també ens hem assabentat del "Concurs literari quasi més breu..." i de la "Bicicletada solidària a Sants".

Els usuaris, a més, ens han explicat curiositats com "Avions retardats" i la de "Renfe-Cercanías". I ens han informat de notícies com la "Premi Nobel per a la Fundació Vicenç Ferrer" o "Nois i noies amb Síndrome de Down componen cançons"

I com no podia faltar, durant aquest mes de juny ens han arribat centenars de fotografies relacionades amb els fenòmens meteorològics. Les podeu veure aquí.

Agraïm la vostra participació a El meu 3cat24 i si teniu qualsevol dubte per enviar-nos imatges, àudios, vídeos o textos podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través d'aquesta adreça de correu electrònic: elmeu3cat24@tv3.

Anar al contingut