Barcelona

La ministra Corredor fa broma sobre el finançament de Catalunya

La ministra d'Habitatge, Beatriz Corredor, ha ironitzat sobre els 1.265 milions d'euros que el seu Ministeri destinarà a Catalunya els propers quatre anys. Durant una visita al barri de Sant-Badal de Barcelona, la ministra també ha anunciat que l'estat invertirà 23 milions d'euros destinats a la rehabilitació de pisos de la demarcació de Barcelona. Corredor ha explicat aquesta mesura acompanyada de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i del conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar. La comitiva ha hagut d'escoltar les queixes dels membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i d'un grup de veïns molestos per les obres de l'AVE.

Actualitzat
El Ministeri d'Habitatge invertirà a 20 barris de la demarcació de Barcelona 23 milions d'euros, que aniran destinats a la rehabilitació de pisos. La Ministra d'Habitatge, acompanyada de l'alcalde de Barcelona i del conseller de Medi Ambient i Habitatge, han visitat aquest migdia el barri de Sants-Badal i no s'han escapat de les queixes dels veïns.

La ministra, l'alcalde i el conseller han hagut d'escoltar els veïns de Sants, que estan molestos perquè s'allarguen massa les obres de l'AVE i també als membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca. Prèviament, la ministra ha ironitzat, en ple debat del finançament, sobre les ajudes que destinarà el seu ministeri a Catalunya, que seran de 1.265 milions d'euros per als propers quatre anys.

Juntament amb l'alcalde Jordi Hereu, la ministra Corredor també han visitat el barri de Trinitat Nova, on s'hi construeixen els 850 habitatges que substitueixen els afectats per aluminosi.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut