Londres

El Bulli és distingit com el millor restaurant del món per quart any consecutiu

El Bulli, el restaurant de Ferran Adrià, continua sent el rei dels fogons de tot el món. La revista gastronòmica "Restaurant" l'ha distingit, per quart any consecutiu, com el millor restaurant del món, un reconeixement que és fruit de l'opinió de més de 800 xefs, crítics i gastrònoms. El restaurant de Roses encapçala la llista dels 50 millors establiments. Entre els deu primers llocs també hi ha El celler de can Roca de Girona, que n'ocupa el cinquè lloc, i els bascos Mugaritz i Arzak, que són a la quarta i a la vuitena posició, respectivament. Per la seva banda, el britànic The Fat Duck es manté segon del rànquing.

Actualitzat
El Bulli, de Roses, continua regnant amb les propostes innovadores i revolucionàries de Ferran Adrià, mentre que The Fat Duck, situat a Bray, aconsegueix mantenir el segon lloc tot i la crisi que va tenir al febrer, quan 400 comensals van quedar intoxicats per un virus. Al podi també hi ha el Noma, l'únic restaurant de Copenhaguen amb dues estrelles Michelin.

La classificació també reconeix els bascos Martín Berasategui, que ocupa el lloc número 33, i l'Asador Etxebarri, que ha obtingut el número 39.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut