Barcelona

Carretero proposa crear un nou partit polític independentista per al 2010

Joan Carretero, el líder del sector crític d'Esquerra Republicana Reagrupament.cat, proposa la creació d'un nou partit polític per a l'any 2010. En un article publicat al diari "Avui", Carretero planteja la creació d'un partit que defensi la proclamació unilateral de la independència de Catalunya i que reculli les inquietuds de tots aquells sectors nacionalistes que no estan satisfets amb els actuals partits catalans.

Actualitzat
En l'article, Carretero no cita en cap moment la seva formació actual, Esquerra Republicana, ni tan sols es postula per liderar aquest nou partit que planteja crear. 

El líder de Reagrupament.cat fa una dura crítica al govern espanyol i al seu tracte econòmic cap a Catalunya, especialment en la conjuntura actual, amb l'endarreriment en l'acord del finançament autonòmic i amb la previsible retallada de l'Estatut a mans del Tribunal Constitucional.

Recordem que Joan Carretero, exconseller de Governació de la Generalitat, va obtenir un 27% dels vots la militància d'Esquerra Republicana en l'últim congrés del partit. Des de llavors no havia fet cap pronunciament públic fins a la publicació, avui, d'aquesta carta.
Anar al contingut