Madrid

Indulten la mare condemnada per donar una bufetada al seu fill

Indulten la mare que va ser condemnada per donar una bufetada al seu fill de 10 anys. L'indult l'ha concedit el Consell de Ministres i gràcies a això la mare no haurà de complir l'ordre d'allunyament d'un any que li havien imposat. Tampoc haurà d'ingressar a la presó, ja que no té antecedents penals. L'advocat de la família ha assegurat que l'indult ja és "el que s'esperava" després que l'Audiència provincial li donés suport, i ha qualificat de "raríssima" la primera sentència que condemnava la mare a 67 dies de presó i a un any d'allunyament del seu fill, que ara té 12 anys.

Actualitzat
La mare no haurà de complir un any d'allunyament del seu fill, amb la condició que en els pròxims dos anys no cometi cap altre delicte. A més, tampoc haurà d'entrar a presó, ja que no té antecedents penals i la condemna a 67 dies és inferior als dos anys, per la qual cosa se li concedirà la suspensió de l'execució de la pena de presó.

L'advocat de la família ja li ha comunicat la decisió per correu certificat al matrimoni, que és sordmut. L'indult per la mare va ser enviat per telegrama a l'Audiència Provincial de Jaén després de ser aprovat en l'últim Consell de Ministres. L'advocat de la dona, Ignacio Amor, ha indicat que espera que "aquest procés doni peu al fet que es modifiqui la llei".

L'agressió va tenir lloc a Pozo Alcón, Jaén, quan la mare va discutir amb el seu fill perquè no havia fet els deures i en perdre els nervis li va donar una bufetada i el va agafar pel coll.


Anar al contingut