Barcelona

Les famílies nombroses s'oposen que la Generalitat les equipari amb les monoparentals

L'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc) considera que el carnet de família monoparental que preveu crear el govern per equiparar les seves necessitats amb les de les nombroses és una mesura "demagògica i poc efectiva", i per això han fet arribar la seva oposició al govern, segons ha explicat el director de la Fanoc, Raúl Sánchez.

Actualitzat
La Generalitat preveu aprovar entre l'abril i el maig un decret que crearà aquest títol perquè les famílies monoparentals puguin acollir-se als mateixos avantatges que les formades per tres fills o més.

Sánchez considera absurd que s'equiparin les necessitats de tots dos tipus de famílies, ja que al seu parer les seves necessitats no són les mateixes. "Una mica és enganyar el col·lectiu", ha considerat.

El president de la Fanoc ha considerat que les famílies monoparentals han de rebre ajuda de les administracions, però ha apostat per crear una "línia d'ajudes específiques" per a ells i no augmentar el col·lectiu de famílies nombroses, ja que cadascun té les seves especificitats.
Anar al contingut