Madrid

Ángeles González-Sinde es fa càrrec de Cultura després de presidir l'Acadèmia del Cinema

Ángeles González-Sinde es mirarà a partir d'ara el món de la cultura des d'un altre punt de vista. La fins ara presidenta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques és la nova ministra de Cultura del govern espanyol, en substitució de César Antonio Molina, que deixa la tasca de govern. González-Sinde s'estrena en el món de la política juntament amb el nou titular d'Educació, Ángel Gabilondo.

Actualitzat
Nascuda a Madrid l'any 1965, Ángeles González-Sinde és llicenciada en Filologia Clàssica i ha fet carrera professional en l'àmbit del cinema seguint la tradició familiar -el seu pare va fundar l'Acadèmia del Cinema i el seu germà és realitzador.

La nova ministra de Cultura té una àmplia filmografia com a guionista i directora de televisió i cinema. Pot presumir de dos premis Goya com a guionista de sèries de televisió, i d'un altre com a directora del llargmetratge "La suerte dormida".

L'any 2006 va agafar el relleu de Mercè Sampietro al capdavant de l'Acadèmia de Cinema, entitat que va fundar el seu pare, José María González-Sinde.
Anar al contingut