Barcelona

Ara iCat fm també es pot escoltar des de la Wii

L'emissora de Catalunya Ràdio iCat fm també es pot escoltar, des d'aquest dilluns, des de les Wii, les populars videoconsoles de Nintendo. L'emissora, la més jove de la casa, es converteix així en una de les primeres a adaptar tots els seus continguts perquè siguin navegables des d'aquestes consoles. Amb aquest nou servei, iCat fm fa un pas més en la seva estratègia de difondre, a través de diferents plataformes, els continguts de l'emissora.

Actualitzat
Els oients i internautes seguidors d'iCat fm tenen des d'ara una nova manera d'accedir als continguts de l'emissora: a través de la Wii, la consola d'última generació de Nintendo. Gràcies a un acord entre Catalunya Ràdio i la companyia japonesa de videojocs, el mateix que sona a iCat fm o al web www.icatfm.cat sonarà alhora a la Wii.

Per accedir a aquesta nova versió, només cal escriure l'adreça http://wii.icatfm.cat des de la videoconsola. Abans, però, cal activar la connexió sense fils de l'aparell i, la primera vegada, instal·lar-hi el navegador d'internet. També s'hi pot entrar des del mateix ordinador o altres dispositius connectats a la xarxa, com ara el telèfon mòbil o la PDA. 

iCat fm és una de les primeres ràdios a tenir presència a la Wii. El nou portal, desenvolupat per CCRTV Interactiva i Runroom, és un pas més de l'emissora en el seu camí com a capdavantera en una nova manera d'entendre i viure la ràdio. L'estrena també col·loca iCat fm al costat d'un altre producte punter, la Wii, que, al seu torn i dins del seu àmbit, ha revolucionat el món dels videojocs i ha esdevingut bandera d'una nova manera de jugar i d'entendre l'oci.

Els sis canals temàtics

Des de la versió Wii d'iCat fm es pot accedir als sis canals temàtics de l'emissora, cadascun personalitzat amb els seus propis colors identificatius: TotCat, amb tota la música en català; iCat Jazz, amb una selecció del millor jazz; MusiCatles, on les músiques del món prenen el protagonisme; Mediterràdio, un viatge per les músiques que es generen als països de l'entorn del mar Mediterrani, i Xahrazad, amb les millors veus femenines de l'univers musical.

La versió per a Wii d'iCat fm té un disseny especialment cuidat i una interfície molt senzilla d'utilitzar, que adapta les millors prestacions de la versió web. El programa navegador Opera, necessari per navegar per internet des de la consola, es pot descarregar a través del Canal Tienda de la Wii.

Ampliar informació amb el comandament de la Wii

La possibilitat d'ampliar la informació amb enllaços, lletres o imatges dels artistes que sonen és un element essencial de la filosofia d'iCat fm, així com una de les característiques que més en valoren els oients. Aquest és, precisament, un dels principals avantatges d'iCat fm respecte a d'altres emissores.

En aquest sentit, la versió per a consola no ha estat menys, i també permet accedir de manera molt senzilla a la informació dels programes que formen la graella d'iCat fm. Així, el botó Programes ofereix un desplegable amb les dades essencials d'espais com "Delicatessen", "Discòlic" o "Cabaret elèctric", entre d'altres.

Anar al contingut