Barcelona

Dues avaries als Ferrocarrils causen retards de fins a 30 minuts a la línia del Vallès

Dues avaries als Ferrocarrils de la Generalitat han causat problemes i retards a la línia del Vallès aquest matí. Una avaria en el canvi d'agulles a l'estació de Plaça de Catalunya ha complicat la circulació dels trens que van a Terrassa i Sabadell. Els combois de l'S1 i l'S2 s'han hagut d'aturar a totes les estacions. A més, també han estat les úniques que han donat servei a Rubí i a la Universitat Autònoma, ja que la S5 i la S55 han deixat de circular. La segona avaria ha tingut lloc a l'estació de Sant Quirze, després que un tren s'ha enganxat a la catenària i ha obligat els combois a circular per una única via. Els combois han acumulat retards de mitja hora en els dos sentits de la marxa entre Sant Cugat i Sabadell.

Actualitzat
L'avaria que s'ha solucionat primer és la que afectava el ramal de Sabadell, que ha tornat a funcionar amb normalitat cap a les 11 del matí. El problema l'havia provocat una avaria en un tren que s'ha enganxat amb la catenària a l'estació de Sant Quirze. L'avaria ha provocat que els combois entre Sant Cugat i Sabadell tinguessin retards de trenta minuts de mitjana.

El segon problema, que s'ha mantingut fins a dos quarts d'una del migdia, és una avaria a l'enclavament de Plaça de Catalunya. La incidència ha obligat a suprimir les línies que van a Rubí (S5) i a la Universitat Autònoma (S55). Per això els trens que van a Terrassa i Sabadell s'han hagut d'aturar a totes les estacions de la part urbana, és a dir, a les parades de Barcelona ciutat. A més, s'ha ofert un servei de tren llançadora a la línia L6 (Reina Elisenda).

Anar al contingut