Barcelona

ERC i ICV rebaixen la tensió per les càrregues dels Mossos contra els anti-Bolonya

Esquerra Republicana i Iniciativa rebaixen la tensió acumulada els últims dies per l'actuació dels Mossos contra les protestes dels universitaris contraris al Pla Bolonya. El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha dit aquest dilluns que no pensava en Joan Saura quan dissabte demanava responsabilitats polítiques per les càrregues de la policia. I la direcció d'ICV diu que nota el suport dels socis de govern, Esquerra Republicana i el PSC, davant la compareixença del conseller d'Interior dimarts al Parlament.

Actualitzat
Si dissabte el secretari general d'Esquerra Republicana, Joan Ridao, demanava responsabilitats polítiques per les càrregues dels Mossos contra els anti-Bolonya, aquest dilluns el mateix Ridao ha puntualitzat que no pensava en el conseller d'Interior, Joan Saura. "No hem apuntat contra ningú", ha assegurat.

En la mateixa línia, la direcció d'Iniciativa ha matisat les paraules d'aquest diumenge del vicepresident Jordi Guillot contra el republicà Josep Huguet per com està aplicant el Pla Bolonya a les universitat catalanes. La portaveu, Laia Ortiz, ha comentat que "confiem en la lleialtat dels socis de govern". Iniciativa també ha afirmat que nota el suport dels socis en la compareixença que Joan Saura farà dimarts al Parlament per explicar l'actuació dels Mossos.
Anar al contingut