Barcelona

U2 farà un tercer concert al Camp Nou de Barcelona

No seran un ni dos, sinó tres. Finalment, els irlandesos U2 oferiran tres concerts a Barcelona, al Camp Nou, segons ha confirmat el periodista Jordi Tardà. El tercer concert és una bona notícia per als fans de la banda irlandesa, que aquest dimecres va esgotar en menys d'una hora les entrades per a la primera cita al Camp Nou, el 30 de juny.

Actualitzat
Els irlandesos U2 tocaran a Barcelona per partida triple. Segons ha pogut saber el periodista Jordi Tardà, la banda farà un tercer concert a la capital catalana. Els U2 l'anunciaran oficialment a través del seu web quan s'hagin venut totes les entrades del segon.

La notícia del tercer concert es coneix just la mateixa setmana que s'han esgotat les entrades per al primer concert de la banda a la capital catalana, que serà el 30 de juny al Camp Nou. Aquest dimecres es van posar a la venda les 90.000 entrades per a la cita i es van esgotar en menys d'una hora.

Després d'aquest èxit, els irlandesos van anunciar un segon concert a Barcelona, que tindrà lloc el 2 de juliol. Les entrades per aquest segon concert es posaran a la venda el 31 de març.

Amb els concerts de Barcelona, els U2 enceten la seva gira mundial, que s'anomena "U2 360º Tour", i que servirà per presentar el seu nou disc, "No Line on the Horizon". Els artistes convidats d'aquesta gira són els Snow Patrol, una de les bandes britàniques més destacades del moment, que presentaran els temes del seu nou treball, "A Hundred Million Suns".

Barcelona serà l'única ciutat de l'Estat que acollirà un concert dels irlandesos. Al seu web es pot veure com serà l'espectacular escenari que els U2 han dissenyat per aquesta gira. A banda de l'actuació a Barcelona, entre els mesos de juliol i agost els U2 visitaran catorze ciutats europees més, com Milà, París, Berlín, Amsterdam i Londres.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut