Martorell

Puig acusa Montilla d'actuar amb "covardia" amb el cessament d'Olmos en comptes d'afrontar la crisi amb fermesa

El secretari general adjunt de Convergència, Felip Puig, acusa el president de la Generalitat, José Montilla, de ser covard, i de no afrontar amb fermesa la crisi dels Mossos d'Esquadra. Puig ho ha dit a la conferència nacional d'immigració de la JNC, on també ha retret al president del govern espanyol que incompleixi el nou model de finançament per a Catalunya.

Actualitzat
Felip Puig ha tornat a demanar la dimissió del conseller d'Interior, Joan Saura, per l'actuació dels Mossos d'Esquadra davant algunes protestes dels estudiants que s'oposen al Pla Bolonya.

El secretari general adjunt de Convergència interpreta el cessament de Rafael Olmos, director general de la policia autonòmica, com un gest de "covardia" del president de la Generalitat, José Montilla. Al seu parer, "Montilla ha preferit fer gestos de covardia política cessant Olmos i no pas afrontant que té un mal govern".

Puig ha afegit que el govern de la Generalitat està "hipotecant la seguretat", i ha considerat que la policia és "un cos excel·lent però que políticament està molt mal dirigit".

El dirigent convergent també s'ha referit a la negociació del nou model de finançament per a Catalunya. Puig n'ha dit que és un "fracàs polític" i ha acusat Zapatero d'incomplir reiteradament els seus compromisos amb els catalans.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut