Bellaterra

Els estudiants de la UAB abandonen la tancada i obren la via del diàleg

Els joves que des de dimecres estaven tancats a la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona han decidit posar fi al bloqueig del centre. La decisió arriba després d'una assemblea en què han participat estudiants i professors i on s'han obert vies de diàleg entre els dos col·lectius. També han acordat estudiar una solució per poder debatre sobre Bolonya sense alterar les classes.

Actualitzat
Els joves han decidit posar punt final a l'ocupació després d'una reunió, on hi ha participat 200 persones, segons els matexios estudiants, on s'han tingut en compte les opinions del professorat. Els professors al·legaven que no es podia fer classe en el clima de tensió que es vivia a la facultat.

Anais Varo, portaveu dels estudiants, assegura que l'assemblea pretén trobar altres vies: "Si podem obrir el diàleg, podem debatre i decidir, no s'optarà per mesures agressives."

La reunió entre estudiants i professors també ha servit per acordar una via de diàleg per poder debatre sobre el procés del Pla de Bolonya sense alterar el funcionament de les classes.
Anar al contingut