Barcelona

Dos advocats i un altre policia detinguts en relació amb el "cas Saratoga"

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos advocats i un altre membre del cos de la Policia Nacional per la seva presumpta implicació en els cas dels prostíbuls Saratoga i Riviera de Castelldefels. Fonts judicials han indicat a Catalunya Ràdio que aquestes detencions s'afegeixen a la causa oberta que investiga el jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona i que de moment ha imputat 12 persones, quatre de les quals són a la presó, entre elles l'exresponsable de la unitat contra les xarxes d'immigració il·legal i documentació de la Policia Nacional. Les noves detencions es relacionen amb nous casos de suborn per part, en aquest cas, dels responsables d'altres locals de cites. Aquests responsables han de declarar els pròxims dies davant la jutge que investiga el cas.

Actualitzat
Els dos advocats detinguts estan acusats d'associació il·lícita i extorsió. Amb la detenció d'un altre membre de la policia espanyola ja són set els agents imputats en aquest cas. 

De moment està empresonat l'exalt càrrec que ara treballva pel sector privat, mentre que un altre dels responsables policials ha pogut esquivar la presó amb una fiança de 2.500 euros.

També han estat imputats i es troben en llibertat amb càrrecs dos agents més que en el seu moment van formar part de la unitat d'Immitració. I està en llibertat l'exinspector en cap del grup d'Estrangeria i Documentació, que va ser el primer acusat per la Fiscalia Anticorrupció i que, segons fonts judicials, s'ha convertit en un element clau per desmantellar la trama.

Fora de l'àmbit policial, estan empresonats un dels propietaris del Riviera, un del Saratoga i el director d'aquest últim club.
Anar al contingut