Washington

Barack Obama prepara un pressupost rècord per superar la crisi el 2010

Barack Obama assegura que ja comencen a veure's els primers símptomes de recuperació de l'economia. El president dels Estats Units, que ha ofert la seva segona roda de premsa televisada des de la Casa Blanca, ha advertit, però, que el procés de superació de la crisi serà llarg i que caldrà paciència. Per això, Obama prepara un pressupost rècord per l'any 2010 que evitarà que es torni a repetir una recessió com l'actual.

Actualitzat
El president dels Estats Units, Barack Obama assegura que el país podrà sortir de la recessió, però que per fer-ho "caldrà temps i paciència".

Obama, en la seva segona roda de premsa retransmesa en directe des de la Casa Blanca, ha demanat a congressistes i senadors que li aprovin el pressupost de 3,6 bilions de dòlars que els ha presentat fa setmanes.

L'estratègia de l'executiu nord-amercià per fer sortir el país de l'actual recessió es basa en la creació de llocs de treball i la reactivació de la concessió de crèdits. Aquest pla econòmic comportarà una forta inversió en energia, en educació, i en programes de salut que, assegura, ha de fer sortir el país de la crisi.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut