Cerdanyola del Vallès

Detingut un altre alt càrrec de la Policia Nacional per la seva implicació en el "cas Saratoga"

Una altra detenció en el marc del tancament dels prostíbuls Saratoga i Riviera de Castelldefels. Els Mossos d'Esquadra han arrestat a Cerdanyola del Vallès un alt comandament de la prefectura superior de la Policia Nacional. Es tracta de Luis Gómez, l'actual coordinador en cap de les comissaries locals de la Policia Nacional a Catalunya, i abans havia treballat a la Unitat d'Estrangeria. Està acusat d'un delicte de suborn perquè, presumptament, va acceptar diners a canvi d'avisar els responsables dels clubs de cites de les batudes policials.

Actualitzat
Algunes informacions periodístiques apunten que Luis Gómez es va presentar voluntàriament la setmana passada davant la jutge, però ella no el va voler rebre i ara n'ha ordenat l'arrest. Amb aquesta detenció ja són sis els policies acusats en relació amb la presumpta trama de suborns i corrupció policial als prostíbuls de Castelldefels.

Divendres, la jutge que porta la investigació del cas va decretar presó per a l'excap de la unitat de control contra les xarxes d'immigració i falsedat documental de la policia, i presó sota fiança per al seu successor en el càrrec.

Els imputa els delictes de suborn, revelació de secrets i contra els dret dels treballadors, entre d'altres. Haurien cobrat importants sumes de diners a canvi de fer els ulls grossos en les batudes policials als locals de cites Saratoga i el Riviera de Castelldefels.

A més, la jutge també va enviar a la presó dos dels responsables del Saratoga i un del Riviera.
Anar al contingut