Londres

El Ministeri de Defensa britànic desclassifica 1.200 arxius secrets sobre observació d'ovnis

El Ministeri de Defensa britànic ha desclassificat 1.200 arxius secrets sobre observacions d'ovnis. El dossier inclou testimonis recollits entre els anys 1987 i 1993, la majoria sobre objectes voladors estranys suposadament extraterrestres, però també alguns casos curiosos de trobades amb alienígenes.

Actualitzat
"Rodó, força gran i ple de llums". Un exemple del miler de formularis -1.200 en total- per observació d'objectes voladors no identificats (ovnis) que el Ministeri de Defensa britànic va acumular entre els anys 1987 i 1993.

Londres ha decidit ara desclassificar aquests arxius, que des d'avui estan a disposició de tots els curiosos. Els expedients, que han estat secrets durant tots aquests anys, recullen els testimonis de persones que asseguraven haver presenciat trobades amb extraterrestres o vols de naus estranyes.

Hi ha casos com, per exemple, el d'una dona que passejava un gos per un camp a la localitat de Wattisham i que de sobte es va trobar amb un alienígena. Segons deia, "era ros, tenia un accent semblant a l'escandinau" i va dir-li que els cercles que hi havia al seu camp estaven provocats per altres extraterrestres que, com ell, havien vingut a la Terra amb el propòsit de conèixer els humans.

Per conèixer casos tan estranys com aquest, i fins i tot més, no cal anar fins a Londres. L'Arxiu Nacional britànic ha digitalitzat tots els documents i ja es poden consultar a través del seu web.
Anar al contingut