Sant Joan Despí

Puigcercós: "Estem assistint a una campanya de linxament dels Mossos d'Esquadra"

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha explicat que "estem assistint a una campanya de linxament dels Mossos d'Esquadra". Puigcercós ha dit que televisions d'àmbit estatal "com Tele5, Antena 3 o Televisión Espanyola" ataquen "sistemàticament" el Cos i parlen a bastament de la comissaria de les Corts on s'ha condemnat uns agents per agressió, però, en canvi, no expliquen tants casos de la policia espanyola, com la trama de corrupció als prostíbuls de Castelldefels. El president d'Esquerra ha indicat que tots els incidents motivats per "grupuscles que no representen els estudiants" i pels "excessos" dels Mossos d'Esquadra no han de ser la nota dominant del debat de Bolonya.

Actualitzat
Puigcercós ha subratllat que els excessos de "grupuscles d'estudiants" i de Mossos "han de ser una excepció" i "no han de ser la nota dominant en el debat de Bolonya". En canvi, el president d'ERC ha subratllat que el que s'ha de posar sobre la taula és el tema de les beques que demanen els estudiants per ser a Bolonya en condicions d'igualtat respecte dels altres estudiants europeus.

Sobre els incidents dels darrers dies per les càrregues dels Mossos, Puigcercós ha volgut subratllar que des d'Espanya es parla dels Mossos malament i no es diu que aquí es condemnen Mossos perquè hi ha càmeres, mentre que a les casernes de la Guàrdia Civil no n'hi ha.

En el mateix sentit, també ha dit que es mostren tothora les imatges dels Mossos carregant i en canvi ningú no es recorda de la xarxa de corrupció destapada a Castelldefels per part de la policia o una batuda feta al port.
Anar al contingut