Castelldefels

Presó sense fiança per a un dels socis propietaris del Riviera

Presó sense fiança per a un dels dos socis propietaris del club de cites Riviera de Castelldefels. L'altre ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant de la jutge. Per al primer, la jutge ha imputat els delictes de prostitució il·legal, immigració il·legal i suborn, entre d'altres. Aquesta és la tercera persona que va a la presó pel cas dels macroprostíbuls de Castelldefels.

Actualitzat
La jutge ha enviat a la presó un dels dos socis propietaris del Riviera i ha deixat en llibertat amb càrrecs el segon. Tots dos estan acusats de delictes de suborn, afavoriment de la prostitució i contra els drets dels treballadors i la immigració il·legal. La jutge ha pres aquesta decisió per la possibilitat que l'acusat interferís en les investigacions judicials sobre les suposades activitats il·legals dels prostíbuls.

Després de més d'un any d'investigació judicial al costat de la Fiscalia Anticorrupció, els Mossos d'Esquadra van clausurar fa uns dies aquest club i un altre conegut macroprostíbul de la població, el Saratoga, on van identificar i van interrogar desenes de dones, clients i treballadors que hi havia als prostíbuls en aquell moment.

Fins ara, la magistrada havia enviat a presó preventiva el director del prostíbul Saratoga, Carmelo S., i un dels propietaris del local, Raúl P. S., mentre que l'altre propietari del club, José Carlos H. P., havia quedat en llibertat amb càrrecs.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut