Altafulla

Tres dies de dol a Altafulla per la noia trobada assassinada al maleter d'un vehicle

L'Ajuntament d'Altafulla ha decretat tres dies de dol i ha convocat una concentració a les sis d'aquesta tarda per condemnar l'assassinat d'una veïna de 26 anys d'aquest municipi del Tarragonès a mans del seu company sentimental. El presumpte autor del crim, de 39 anys, va confessar aquest diumenge als Mossos d'Esquadra que havia abandonat el cadàver al maleter d'un vehicle aparcat al peatge de l'AP-7, a Torredembarra. Tot seguit es va entregar a la comissaria del Camp de Tarragona, on el van detenir.

Actualitzat
El presumpte agressor passarà a disposició judicial durant les properes hores. Aquest dilluns es farà una concentració ciutadana a Altafulla a tres quarts de sis de la tarda, i tot seguit l'Ajuntament es reunirà en un ple extraordinari. El consistori ha decretat tres dies de dol oficial.

L'alcalde d'Altafulla, Josep Maria Gené, ha mostrat la seva consternació per aquest crim: "Sempre sembla que la violència domèstica ens queda molt lluny, però aquest cop ha tocat a Altafulla, amb una persona molt coneguda per la població."

Amb la mort d'aquesta jove de 26 anys de Tarragona ja són 7 les víctimes per violència domèstica a l'estat espanyol.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut