Torredembarra

Els Mossos localitzen el cadàver d'una dona a l'interior d'un vehicle aparcat al peatge de l'AP-7 a Torredembarra

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a la tarda un home de 39 anys, veí d'Altafulla, com a presumpte autor de la mort de la seva companya sentimental de 26 anys. Els agents han localitzat el cadàver de la víctima a l'interior del maleter d'un vehicle aparcat al peatge de l'AP-7, a Torredembarra. L'home ha avisat els Mossos d'Esquadra que havia abandonat el cos de la noia al maleter del cotxe, aparcat al peatge de Torredembarra de l'autopista AP-7. Tot seguit s'ha entregat a la comissaria del Camp de Tarragona, on ha estat detingut.

Actualitzat
El presumpte agressor passarà a disposició judicial durant les properes hores. Aquest dilluns es farà una concentració ciutadana a Altafulla a tres quarts de sis de la tarda, i tot seguit l'Ajuntament es reunirà en un ple extraordinari. El consistori ha decretat tres dies de dol oficial.

L'alcalde d'Altafulla, Josep Maria Gené, ha mostrat la seva consternació per aquest crim: "Sempre sembla que la violència domèstica ens queda molt lluny, però aquest cas ha tocat a Altafulla, amb una persona molt coneguda per la població."

Amb la mort d'aquesta jove de 26 anys de Tarragona ja són 7 les víctimes per violència domèstica a l'estat espanyol.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut