Madrid

Camps afirma que els vestits se'ls paga ell i que té la consciència tranquil·la

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, assegura que té la consciència tranquil·la malgrat que el jutge Baltasar Garzón l'impliqui en la presumpta trama de corrupció del PP. En una conferència a Madrid, acompanyat de la plana major dels populars, Camps ha proclamat que els vestits se'ls paga ell, en referència a la informació segons la qual hauria rebut roba per valor de més de 12.000 euros. També ha destacat que tant ell com els seus companys tenen "tranquil·litat absoluta" respecte a "les coses que fem cada dia" i ha subratlla que fins ara "ningú no ha demostrat res en relació amb les adjudicacions dels últims anys a la Comunitat Valenciana".

Actualitzat
La direcció del PP, amb Mariano Rajoy al capdavant, i nombrosos empresaris valencians i madrilenys han presenciat el dinar-conferència del president valencià al Foro ABC, a Madrid. Francisco Camps, que la interlocutòria que el jutge Garzón ha remès al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià involucra en la presumpta trama de corrupció, ha considerat "injust" que es qüestioni l'honestedat de l'administració que presideix.

"És clar que em pago els vestits", ha contestat quan li han preguntat pel tema que s'investiga sobre pagaments amb aquest concepte. Camps s'ha mostrat convençut que "les aigües es tornaran a calmar, les consciències tranquil·les continuaran tranquil·les i les intranquil·les continuaran intranquil·les". Ha subratllat que els últimes dies ha rebut "l'afecte aclaparador" de la seva família, del PP, amics i persones que no coneix, però que s'han acostat per dir-li "endavant, Paco".

Camps, que ha afirmat desconèixer si la interlocutòria de Garzón respon a "una cacera" contra ell o el PP, ha remarcat que fa vint anys que ocupa càrrecs de responsabilitat política i aquest bagatge és el que li dóna "força i il·lusió per continuar treballant per la comunitat i per Espanya".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut